ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Είδε «live» την αδερφή της να γεννάει και οι αντιδράσεις της έγιναν… viral – Δείτε πώς έκανε (βίντεο)

Είδε «live» την αδερφή της να γεννάει και οι αντιδράσεις της έγιναν… viral – Δείτε πώς έκανε (βίντεο)

Η στιγμή της γέννησης είναι από μόνη της “μαγική”, όπως συνομολογούν όλες οι μητέρες που την βιώνουν, αλλά και οι άνδρες που τυγχάνει να παραβρίσκονται δίπλα τους την ώρα του τοκετού.

Είναι, όμως, σχετικά ασυνήθιστο να βρίσκεται μέσα στον χώρο του τοκετού ο αδερφός ή η αδερφή της μητέρας που γεννάει. Αυτό έγινε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έγινε “viral” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Και πώς αλλιώς να γίνει, αφού η αδερφή της νέας μητέρας αντιδράει με τόσο μοναδικό τρόπο σε αυτό που αντικρίζει, ώστε να προκαλεί συμπάθεια, χαμόγελο και συγκίνηση σε όποιον την παρακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το viral βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.