Νόμιζε ότι θα πεθάνει και ξεκίνησε να τρώει αυτό – Έχασε 125 ολόκληρα κιλά και έγινε αγνώριστη

Νόμιζε ότι θα πεθάνει και ξεκίνησε να τρώει αυτό – Έχασε 125 ολόκληρα κιλά και έγινε αγνώριστη

Η ιστορία της Emma Sealey από τη Redich είναι πραγματικά εκπληκτική…

Πριν από χρόνια, η Emma ήταν τόσο υπέρβαρη που τα κιλά της ήταν εμπόδιο στην καθημερινή της ζωή, όπως για παράδειγμα το ότι δεν μπορούσε να δέσει καν τη ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητό της.

Χάρη στη διατροφή και τη σκληρή δουλειά, η Emma ζυγίζει σήμερα 125 κιλά λιγότερο, και το σημαντικότερο είναι ότι τα κατάφερε χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η Emma σκέφτηκε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει μέχρι τα 40, λόγω του βάρους της, το οποίο ήταν 181 κιλά εκείνη την περίοδο. Όμως, χάρη σε αυτήν την καταπληκτική μέθοδο, η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς!

Όταν το πρόβλημα μεγάλωσε τόσο που δεν μπορούσε να το χειριστεί, η Emma αποφάσισε να δοκιμάσει μια φυσική μέθοδο για την απώλεια των κιλών, παρά τους ισχυρισμούς της οικογένειάς της να επισκεφθεί ένα γιατρό ή να βάλει δαχτυλίδι στο στομάχι της. Εκείνη την εποχή, φορούσε το νούμερο 36 στα ρούχα, αλλά σε μόλις δύο χρόνια, έχει αντικαταστήσει όλα τα ρούχα της με νέα, αφού το βάρος της είναι τώρα 56,7 κιλά!

Η Emma είπε ότι ήταν αηδιασμένη με τον εαυτό της, και ακόμα και το περπάτημα μέχρι το αυτοκίνητό της ήταν πρόκληση γι’ αυτήν. Άρχισε να παίρνει βάρος στην παιδική της ηλικία, λόγω μιας τραγικής εμπειρίας που είχε. Ένας στενός της φίλος έχασε τη ζωή του, και αφού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την θλίψη της, βρήκε παρηγοριά στο φαγητό. Αφότου έγινε σοβαρό το πρόβλημα, η Emma επισκέφθηκε ένα γιατρό, και τέθηκε αμέσως υπό παρακολούθηση. Πριν ακόμη οι γιατροί της πουν το οτιδήποτε, εκείνη ήξερε ότι έπρεπε να χάσει βάρος γρήγορα αλλιώς δεν θα προλάβαινε να χαρεί την 40η ημέρα των γενεθλίων της. Με τη βοήθεια μερικών τοπικών συμβούλων, η Emma άρχισε να πετάει όλα τα άσχημα πράγματα από το συνηθισμένο διαιτολόγιό της.

Πριν την έναρξη της δίαιτας, η Emma δεν έφαγε τίποτα για πρωινό. Έφαγε λουκάνικα με τυρί και κρεμμύδι για μεσημεριανό, και κοτόπουλο με κάρυ και ρύζι για βράδυ. Το αγαπημένο σνακ της ήταν σοκολάτα.

Τι ξεκίνησε να τρώει;

Για πρωινό, είχε δημητριακά με αποβουτυρωμένο γάλα, για μεσημεριανό είχε ο τόνο με μαύρο ψωμί και για το δείπνο συνήθως έτρωγε φρέσκα λαχανικά ή βραστά ψάρια. Αντικατέστησε, επίσης, τη σοκολάτα με υγιεινά σνακ όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τις φράουλες και τα πορτοκάλια.

Στην αρχή, έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα. Εκτός από τη διατροφή, η Emma άρχισε άσκηση με έναν προσωπικό γυμναστή και πήγαινε περιστασιακά για ποδηλασία ή για τρέξιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έχασε τα 125 κιλά, η Emma λέει ότι ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή της και είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της. Τώρα μπορεί να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη χωρίς να αισθάνεται αηδιασμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.