ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εναλλακτικές χρήσεις του κρεμμυδιού που δεν γνωρίζατε και θα σας «λύσουν» τα χέρια

Εναλλακτικές χρήσεις του κρεμμυδιού που δεν γνωρίζατε και θα σας «λύσουν» τα χέρια

Αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά που θα βρει κανείς σε μια κουζίνα καθώς δίνει γεύση στα περισσότερα φαγητά…

Ωστόσο το κρεμμύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού εκτός από την μαγειρική και να λύσει τα χέρια στην καθημερινότητα. Διαβάστε μερικές εναλλακτικές χρήσεις του.

1.Καθαρίζει τα μέταλλα

Δοκιμάστε να βάλετε σε ένα μίξερ ίση ποσότητα ωμού κρεμμυδιού και νερού. Στη συνέχεια, περάστε το μείγμα στις μεταλλικές επιφάνεις και καθαρίστε με ένα πανάκι.

2. Διώχνει τα μυρμήγκια

Βάλτε σε ένα μπολ μερικά ψιλοκομμένα κρεμμύδια και αφήστε τα εκεί όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα δε θα βρείτε μυρμήγκια στο συγκεκριμένο σημείο.

3. Απομακρύνει τη σκουριά από τα μαχαίρια

Καρφώστε το σκουριασμένο μαχαίρι μέσα σε ένα κρεμμύδι και αφήστε το για λίγη ώρα. Θα διαπιστώσετε ότι το κρεμμύδι εξαφανίζει τη σκουριά.

4.Ανακουφίζει τον πόνο που προκαλεί το κάψιμο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλτε μια φλούδα κρεμμυδιού πάνω στο κάψιμο για παράδειγμα στο χέρι σας και θα σας ανακουφίσει. Επιπλέον το κρεμμύδι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βοηθάει στην αποφυγή μόλυνσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.