ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εξαφανίστε τα ακάρεα από το στρώμα σας μια για πάντα με αυτόν τον έξυπνο και γρήγορο τρόπο

Εξαφανίστε τα ακάρεα από το στρώμα σας μια για πάντα με αυτόν τον έξυπνο και γρήγορο τρόπο

Δεν χρειάζεται κόπος και ακριβά προϊόντα για να απομακρύνετε τα ακάρεα που κυκλοφορούν ανενόχλητα μέσα στο σπίτι!!

Τη λύση τη φτιάχνετε οι ίδιες με το δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σπρέι κατά των ακάρεων με βάση το αλκοόλ!

Με μόλις πέντε κουταλιές της σούπας οινόπνευμα το οποίο δεν ξεχνάτε να αναμίξετε με νερό και οινόπνευμα εντριβής έχετε πετύχει την παρασκευή του σπρέι!! Λόγω του ότι είναι δηλητηριώδης για τα περισσότερα είδη ακάρεων εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα που ζητάτε!!

Για αποφυγή ατυχήματος, βεβαιωθείτε πρώτα πως το ύφασμα δεν λεκιάζει. Αυτό μπορείτε να το δείτε αφού εφαρμόσετε το σπρέι σε μια πολύ μικρή περιοχή!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.