Τελικά ισχύει ότι «όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλο…»;

Τελικά ισχύει ότι «όποιος έχει μεγάλη μύτη έχει και μεγάλο…»;

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι έχει μεγάλη μύτη… άρα έχει και πλούσια προσόντα! Είναι όμως μύθος ή πραγματικότητα;

Το μέγεθος του πέους εξαρτάται κυρίως από την κληρονομικότητα. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη που να συσχετίζει το μήκος του ανδρικού μορίου με το μέγεθος της μύτης, το σωματικό ύψος, τις διαστάσεις της κοιλιάς, την περίμετρο των μπράτσων, το μήκος των δαχτύλων, το σχήμα του αντίχειρα ή το νούμερο του… παπουτσιού.

Βεβαίως υπάρχουν πολλές τέτοιου είδους αναφορές στις λαϊκές παραδόσεις κάποιων λαών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για παράδειγμα, οι Κινέζοι πιστεύουν ότι μια λεπτή ή παχιά μύτη φανερώνει το πάχος του πέους, ενώ αντίστοιχα το μέγεθος των πτερυγίων των αυτιών αποκαλύπτει το μέγεθος των όρχεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.