ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Aνήλικος μέθυσε και λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Βόλος: Aνήλικος μέθυσε και λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ένας ανήλικος μαθητής μεταφέρεται μεθυσμένος στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στα «Παλιά» Βόλου όπου ένας 16χρονος κατέρρευσε υπό την επήρεια του αλκοόλ και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Στο ανήλικο παιδί, που μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, προσφέρθηκαν οι αναγκαίες πρώτες βοήθειες για να συνέλθει. ενώ ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς οι γονείς του για να τον παραλάβουν.

Η αστυνομία που διενεργεί έρευνα για την υπόθεση κάνει λόγο για παράνομη χορήγηση αλκοόλ στο παιδί από τους υπεύθυνους του καταστήματος μιας και είναι ανήλικος ενώ σχημάτισαν την σχετική δικογραφία.

Δεύτερο περιστατικό μέθης ανήλικου στο Βόλο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικος μεταφέρεται σε νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα στα μέσα Νοεμβρίου, ακόμα ένας μαθητής στο Βόλο κατέρρευσε από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι σχολείου όπου συμμετείχαν και εξωσχολικοί που έφεραν μαζί τους οινοπνευματώδη ποτά. Και αυτό το παιδί είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.