ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ασθενής βρήκε… σκουλήκι στο πιάτο του

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ασθενής βρήκε… σκουλήκι στο πιάτο του

Σκουλήκι εντόπισε στο … μπιφτέκι του, ασθενής που νοσηλευόταν σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σοβαρά προβλήματα στη σίτιση των ασθενών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος. Ενδεικτικό της κακής ποιότητας του φαγητού, όπως αναφέρει, είναι περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη 9/1, όταν ασθενής που νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική εντόπισε στο φαγητό του… σκουλήκι. Ο ασθενής διαμαρτυρήθηκε έντονα στο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο με τη σειρά του προχώρησε σε αναφορά προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο:

«Βρέθηκε σκουλήκι σε μπιφτέκι ασθενούς. Υπάρχει αναφορά σχετικά με το περιστατικό από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Κατά καιρούς υπάρχουν πολλές αναφορές από Προϊστάμενους τμημάτων για την ποιότητα του φαγητού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Λόγω έλλειψης τραπεζοκόμων στο νοσοκομείο, το βραδινό φαγητό των ασθενών μοιράζεται από τις 5.30 το απόγευμα, οπότε μέχρι το πρωί που σερβίρεται το πρωινό, μεσολαβούν πολλές ώρες κι οι ασθενείς μένουν νηστικοί. Οι περισσότεροι αναγκάζονται να αγοράζουν φαγητό απ’ έξω, κάτι που δεν επιτρέπεται γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία τους.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναφορές σχετικά με τη σίτιση στο Κρατικό της Νίκαιας, όπως δεν σταματούν εδώ. Σε άλλη αναφορά γίνεται λόγος για ακατάλληλα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, στα οποία προσφέρεται το γάλα. Υπήρχαν αλλεπάλληλα περιστατικά όπου το γάλα έπεφτε πάνω στους ασθενείς. Ενώ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, μια συνήθης πρακτική σε πολλά νοσοκομεία είναι η απογευματινή κρέμα ή το γιαούρτι να σερβίρεται στους ασθενείς στις 12 το μεσημέρι, με κίνδυνο αλλοίωσης του προϊόντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.