Κίνα: Θα καταρρίψουν το ρεκόρ για την κατασκευή του ειδικού νοσοκομείου για τον ιό (φώτο – βίντεο)

Κίνα: Θα καταρρίψουν το ρεκόρ για την κατασκευή του ειδικού νοσοκομείου για τον ιό (φώτο – βίντεο)

Όλα δείχνουν πως οι Κινέζοι θα καταρρίψουν το (δικό τους) ρεκόρ επί SARS, όταν και έχτισαν νοσοκομείο σε 7 ημέρες!

Από την Πέμπτη που ανακοινώθηκε ότι θα χτισθεί ένα νέο νοσοκομείο στην πόλη Γουχάν της Κίνας μόνο για όσους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό – δηλαδή 24 ώρες πριν – οι μπουλντόζες έχουν ήδη πάρει μπρος. Στα πλάνα που έρχονται από την περιοχή οι μπουλντόζες είναι αμέτρητες και σκάβουν σε έναν χώρο 25.000 τετραγωνικών στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο 1.000 κλινών.

Μέσα σε 24 ώρες δηλαδή, βρέθηκε ο χώρος, μπήκαν τα συνεργεία και όπως θα δείτε και στο βίντεο τα φορτηγά που μεταφέρουν υλικά και εξοπλισμό ίσως και να είναι όσο όλος ο στόλος φορτηγών μιας χώρας. Το 2003 όταν είχε κάνει την εμφάνισή της μια άλλη επιδημία αυτή του SARS οι κινέζοι είχαν φτιάξει ένα νοσοκομείο σε 7 ημέρες.

Άρα αυτή την φορά καταρρίπτουν το δικό τους ρεκόρ. Το νέο νοσοκομείο θα είναι λειτουργικό στις 3 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.