ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Διαγνώστηκαν ακόμη 88 κρούσματα στο Diamond Princess

Κορωνοϊός: Διαγνώστηκαν ακόμη 88 κρούσματα στο Diamond Princess

Επιπλέον 88 κρούσματα του νέου κορωνοϊού Covid-19 διαγνώσθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess που βρίσκεται σε καραντίνα στα ανοιχτά της Ιαπωνίας, μετά την υποβολή άλλων 681 ανθρώπων σε εξετάσεις, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας.

Με τα 88 νέα κρούσματα ανήλθε σε 542 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων στο πλοίο αυτό, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο ανοιχτά της Γιοκοχάμα (προάστιο του Τόκιο), για τους οποίους έχει επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό από τους 3.700, επιβάτες και μέλη πληρώματος, που επέβαιναν αρχικά στο πλοίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξετάσεις έχουν γίνει και σε άλλους επιβαίνοντες στο Diamond Princess και αναμένονται τα αποτελέσματά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.