ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κυβέρνηση: Σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος

Σκωτία: Άνδρας παρουσιάζει μόνιμη… σtύση – Αναγκάζεται να προβεί σε εγχείρηση

Σκωτία: Άνδρας παρουσιάζει μόνιμη… σtύση – Αναγκάζεται να προβεί σε εγχείρηση

Εξαιρετικά δύσκολη έως και εφιαλτική η φάση ανάρρωσης για 57χρονο.

Αγωνία έχει κυριεύσει ασθενή από τη Σκωτία, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνιμης στuσης ύστερα από εγχείρηση.

Ο Γκλέζιερ Τζέιμς Σκοτ είχε, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Record, την πρώτη του επέμβαση, πριν από δύο χρόνια, ύστερα από ατύχημα στη δουλειά και τη συνεπακόλουθη εμφάνιση προβλημάτων στη βουβωνική χώρα.

Μετά την επέμβαση, όμως, παρουσίασε στυτική δυσλειτουργία, οπότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

«Έχω τώρα μόνιμη στuση και φυσικά έχω αγχωθεί» είπε στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρει ο άνδρας, αισθάνεται φυλακισμένος, ότι ζει μια κόλαση. Δεν μπορεί να φορέσει ρούχα και νιώθει άβολα απέναντι στην εννέα ετών κόρη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν περίμενε ότι θα εμφάνιζε τόσο σοβαρό πρόβλημα παρόλο που από το νοσοκομείο τού είχαν πει πως θα πονούσε στην περιοχή για έξι με οκτώ εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.