ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα σημάδια που σας προειδοποιούν ότι το συκώτι σας είναι γεμάτο τοξίνες (βίντεο)

Τα σημάδια που σας προειδοποιούν ότι το συκώτι σας είναι γεμάτο τοξίνες (βίντεο)

Το συκώτι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό όργανο, καθώς ακόμη και μετά την απώλεια του 80% των κυττάρων του, μπορεί να διεκπεραιώνει τις περισσότερες από τις 500 ζωτικές λειτουργίες που εκτελεί υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια σημάδια στέλνει το συκώτι σας όταν έχει τοξίνες:


Οι λειτουργίες του ήπατος περιλαμβάνουν την επεξεργασία και αποβολή άχρηστων για τον οργανισμό ουσιών, τον μεταβολισμό και την εξουδετέρωση τοξικών ουσιών, την αποθήκευση γλυκόζης και την απελευθέρωσή της στο αίμα όταν οι ενεργειακές ανάγκες του οργανισμού το απαιτούν και την παραγωγή ουσιών και πρωτεϊνών χωρίς τις οποίες η ζωή είναι αδύνατη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακή διατροφή, το αλκοόλ, η ατμοσφαιρική ρύπανση και άλλοι παράγοντες, επιβαρύνουν το συκώτι και δυσχεραίνουν τη λειτουργία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.