Ιταλία: Πάνω από 150 αθλητικοί αγώνες πήραν αναβολή λόγω κορωνοϊού – Φόβοι και για Serie A

Ιταλία: Πάνω από 150 αθλητικοί αγώνες πήραν αναβολή λόγω κορωνοϊού – Φόβοι και για Serie A

Ο κορωνοϊός έκανε τις τελευταίες μέρες έντονη την παρουσία του και στην Ιταλία. Δύο άνθρωποι κατέληξαν (ένας άνδρας και μια γυναίκα), υπάρχουν 28 νέα κρούσματα (26 στη Λομβαρδία και δύο στο Βένετο) και πάνω από 50 χιλιάδες άνθρωποι στη βόρεια Ιταλία έχουν τεθεί υπό καθεστώς καραντίνας.

Όπως ήταν λογικό, η αθλητική δραστηριότητα στις συγκεκριμένες περιοχές δεν έμεινε ανεπηρέαστη, αφού αναβλήθηκαν πάνω από 150 αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και χόκεϊ.

Στην Serie B αναβλήθηκε ο αγώνας Άσκολι – Κρεμονέζε που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα, ενώ έχουν αναβληθεί 88 παιχνίδια ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Λομβαρδία (από τα 502 που ήταν προγραμματισμένα), όπου και εμφανίστηκαν τα περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού.

Αναβλήθηκαν ακόμα οι αναμετρήσεις Πιατσέντσα – Σαμπενεντετέζε (Serie C) και Μάντοβα – Φάνφουλα (Serie D), αλλά και παιχνίδια της τέταρτης κατηγορίας σε επίπεδο Νέων, σαφώς για προληπτικούς λόγους.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό, ζήτησε να αναβληθούν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες στις περιοχές όπου εμφανίστηκαν τα κρούσματα του κορωνοϊού (Λομβαρδία και Βένετο) και θέτουν σε αμφιβολία τη διεξαγωγή και αγώνων της πρώτης κατηγορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανοιχτό, λοιπόν, παραμένει το αν θα διεξαχθούν τα προγραμματισμένα για αύριο παιχνίδια Ίντερ – Σαμπντόρια και Αταλάντα – Σασουόλο, σε Μιλάνο και Μπέργκαμο, πόλεις που βρίσκονται στην Λομβαρδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.