ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Κλείνει (και) η Αρμενία τα σύνορα της με το Ιράν

Κορωνοϊός: Κλείνει (και) η Αρμενία τα σύνορα της με το Ιράν

Μετά την Τουρκία μια ακόμα χώρα κλείνει στα σύνορα της με το Ιράν, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μπλόκο για δύο εβδομάδες στα χερσαία σύνορα με το Ιράν βάζει η Αρμενία, που αποφάσισε επίσης να διακόψει τις αεροπορικές συνδέσεις με την χώρα όπου πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα του ιού Covid-19, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν.

«Οι αεροπορικές συνδέσεις Ιράν-Αρμενία και η είσοδος προσώπων στην Αρμενία μέσω του συνοριακού περάσματος του Μέγρι», του μοναδικού ανάμεσα στις δύο χώρες, «διακόπτονται», ανακοίνωσε σε μήνυμά του στο Twitter. Η διακοπή θα ισχύσει για δύο εβδομάδες.

Ειδική επιτροπή επιφορτισμένη με την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού στην Αρμενία θα συνέλθει αύριο για να συζητήσει την λήξη περαιτέρω μέτρων.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιτρέψουμε να κατακλυσθούμε από τον πανικό», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ιράν έγινε σήμερα η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών από τον ιό Covid-19 εκτός της Κίνας, με 8 θανάτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.