Δεν κοιμάστε μόνοι σας: Αν δείτε το βίντεο τότε… μάλλον δύσκολα θα ξανά ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας!

Δεν κοιμάστε μόνοι σας: Αν δείτε το βίντεο τότε… μάλλον δύσκολα θα ξανά ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας!

Το βίντεο που θα ακολουθεί σίγουρα θα σας αλλάξει, καθώς ο φοιτητής βιοϊατρικής Martin Kaae Kristiansen αποδεικνύει ότι δεν κοιμόμαστε μόνοι μας τα βράδια.

Τα Silverfish, τα ακάρεα σκόνης και άλλα ζωύφια κυκλοφορούν στις σκοτεινές γωνίες της κρεβατοκάμαρας σας και τρέφονται με ψίχουλα και υπολείμματα τροφής ενώ μεταφέρουν αλλεργίες.

Το βίντεο δείχνει τα μικροσκοπικά και σχεδόν διαφανή πλάσματα, καθώς κινούνται μέσα από σωματίδια σκόνης σε αναζήτηση τροφίμων.

Ο Martin είπε:

«Όλα τα δείγματα στο βίντεο προέρχονται από το δικό μου υπνοδωμάτιο και παρά το πώς μπορεί να φαίνεται, ζούμε τόσο καθαρά όσο κάθε άλλη συνηθισμένη οικογένεια. Κατάφερα να πιάσω τα ακάρεα και άλλα μικροσκοπικά ζωύφια με μια ηλεκτρική σκούπα που είχε ένα ειδικό με φίλτρο στο μπροστινό μέρος στην συνέχεια τα μεγέθυνα με το μικροσκόπιο μου και τα κινηματογραφησα με το κινητό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.