ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν στην Κύπρο οι μαθητές από το Μιλάνο

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν στην Κύπρο οι μαθητές από το Μιλάνο

Εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου αποφάσισε πως θα επιστρέψουν πίσω όλοι οι Κύπριοι μαθητές που βρίσκονται στο Μιλάνο.

Το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) της Κύπρου ανακοινώνει σχετικά με την ομάδα μαθητών/μαθητριών που βρίσκονται στο Μιλάνο για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+, πως ύστερα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις ιταλικές Αρχές για αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, το Πρόγραμμα ματαιώθηκε.

Επιστρέφουν οι μαθητές στην Κύπρο λόγω Κορωνοϊού

Ως εκ τούτου, αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΥΠΠΑΝ ανέλαβε πρωτοβουλία και έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες για επιστροφή των μαθητών/τριών στην Κύπρο το συντομότερο δυνατόν.

«Όσον αφορά Ιδιωτικές Σχολές ή άλλους φορείς που μπορεί να απευθυνθούν στο ΥΠΠΑΝ σχετικά με τη διοργάνωση ταξιδιών στην Ιταλία, το ΥΠΠΑΝ διευκρινίζει ότι ισχύουν οι σχετικές οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εξωτερικών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επτά νεκροί και πάνω από 200 κρούσματα από τον κορωνοϊό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό ιό στην Ιταλία έχει φτάσει τους επτά, ενώ πάνω από 200 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η ιταλική κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη έκτακτων μέτρων, θέτοντας σε καραντίνα χωριά της Βόρειας Ιταλίας, όπου και εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ έχει ακυρωθεί και το διάσημο καρναβάλι της Βενετίας. Η Αυστρία έκλεισε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία και την ίδια ώρα κλειστά παραμένουν και τα σχολεία όπως επίσης και τα μουσεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.