ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Τo παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Νότια Κορέα αναβλήθηκε μέχρι τον Ιούνιο λόγω ανησυχιών για την υγεία, εξαιτίας του κορωνοϊού (COVID-19).

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 22 με 29 Μαρτίου στην πόλη Μπουσάν, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά θα μεταφερθεί προσωρινά από 21 έως 28 Ιουνίου, ανέφεραν οι διοργανωτές την Τρίτη.

«Δεδομένης της αβεβαιότητας και της μεταβαλλόμενης κατάστασης στην Νότια Κορέα εν μέσω της εκδήλωσης του COVID-19 σε όλη τη χώρα, η απόφαση έγινε με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, αξιωματούχων και φιλάθλων, που επικράτησε ως η πρώτη προτεραιότητα», δήλωσε η διεθνής ομοσπονδία πινγκ πονγκ.

Ο κορωνοϊός επηρέασε αθλητικά γεγονότα

Ο κορωνοϊός είχε σοβαρό αντίκτυπο στα αθλητικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο, καθώς αναβλήθηκε το Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Χονγκ Κονγκ, ενώ πρόσφατα μετά τους 7 θανάτους και τα δεκάδες κρούσματα στην Ιταλία ενώ η κυβέρνηση προσανατολίζεται να διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους οι επόμενοι αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πάντως οι οποίοι ξεκινούν στις 24 Ιουλίου, ο υπουργός υγείας της Ιαπωνίας, Κατσουνόμπου Κάτο, δήλωσε σήμερα ότι ήταν ακόμη πολύ νωρίς για «να συζητήσουμε για την ακύρωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.