ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στο Ιράν – Συνολικά 61 κρούσματα σε όλη τη χώρα

Κορωνοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στο Ιράν – Συνολικά 61 κρούσματα σε όλη τη χώρα

Δύο ακόμη Ιρανοί που είχαν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό υπέκυψαν, μετέδωσε ο τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Eghtesaonline, επικαλούμενος τον επικεφαλής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Σαβέχ, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα σε 14. “Τα τεστ έδειξαν όταν είχαν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό”, επεσήμανε ο αξιωματούχος.

Το ιρανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι 61 άνθρωποι έχουν προβληθεί από τον covid-19, ενώ οι αρχές έχουν ανακοινώσει την ακύρωση συναυλιών, όπως και το κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημίων και γηπέδων στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της επιδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις από και προς το Ιράν, με εξαίρεση την Τεχεράνη, μέχρι νεοτέρας, δήλωσε εκπρόσωπος σήμερα. Επιπλέον το Μπαχρέιν, όπου αναφέρθηκε δεύτερο κρούσμα του covid-19, επίσης αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Ντουμπάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.