Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 τουρίστες βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Τενερίφη λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος

Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 τουρίστες βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Τενερίφη λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος

Σε καραντίνα βρίσκονται τουλάχιστον 1.000 άτομα σε ξενοδοχείο της Τενερίφης, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδει η El Mundo, Ιταλός τουρίστας διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ο οποίος έχει στοιχίσει τη ζωή σε 2.701 ανθρώπους παγκοσμίως, και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Μετά την επιβεβαίωση του κρούσματος, το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης των Κανάριων Νησιών ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο και τα αποτελέσματα των δοκιμών του θα σταλούν στη Μαδρίτη για δεύτερη ανάλυση.

Δημοσίευμα της Diario de Avisos, που επικαλείται η El Mundo, σημειώνει ότι περισσότεροι από 1.000 τουρίστες, που διαμένουν στο ξενοδοχείο H10 Costa Adeje, όπου ο Ιταλός γιατρός διέμενε με τη σύζυγό του για μια εβδομάδα, βρίσκονται σε καραντίνα. Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, ο Ιταλός εκτιμά ότι δεν έχει μολυνθεί από την άμεση επαφή με ασθενή με κορωνοϊό. Ο άντρας είχε πυρετό για αρκετές ημέρες και πήγε σε ιδιωτική κλινική πριν μεταφερθεί σε μονάδα απομόνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει σημάνει συναγερμό στην Ευρώπη, καθώς η Ιταλία μετρά 7 νεκρούς. Στη χώρα επικρατεί πανικός με τον κόσμο να αδειάζει τα ράφια των σουπερμάρκετ, ενώ χαρακτηριστική είναι η εικόνα του άδειου Μιλάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.