ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικός στον κορωνοϊό ο αν. υπουργός Υγείας του Ιράν – Δείτε τον σε βίντεο να ιδρώνει και να βήχει

Θετικός στον κορωνοϊό ο αν. υπουργός Υγείας του Ιράν – Δείτε τον σε βίντεο να ιδρώνει και να βήχει

Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος ως τραγική ειρωνεία, ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και το βίντεο που τον δείχνει να βήχει και να ιδρώνει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Το τεστ για τον Ιράι Χαρίρτσι, αναπληρωτή υπουργό Υγείας που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ήταν θετικό» ανέφερε σήμερα σε tweet, ο Αλιρέζα Βαχαμπζαντέχ, σύμβουλος των μέσων ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Twitter και μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, o Ιράζ Χαρίρτσι δήλωσε ότι έχει μολυνθεί από κορωνοϊό, αλλά πως «σίγουρα θα νικήσει».

https://twitter.com/FarsNews_Agency/status/1232267585670012930

Το βίντεο που τον δείχνει να ιδρώνει και να βήχει

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της είδησης πως βρέθηκε θετικός στον ιό, κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο που δείχνει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην χθεσινή του εμφάνιση σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία διέψευσε την είδηση ενός βουλευτή πως στην πόλη του Κομ του Ιράν υπάρχουν 50 νεκροί από τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως το Ιράν έχει υπό έλεγχο την επιδημία. Στο βίντεο, όμως, ο αναπληρωτής υπουργός φαίνεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, να βήχει διαρκώς και να σκουπίζει το μέτωπό του αρχικά με το χέρι του και στην συνέχεια με μαντίλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/rafsanchez/status/1232276847255224320

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.