Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» – Βγήκαν αρνητικά τα δείγματα σε «Σωτηρία» και «Παίδων»

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» – Βγήκαν αρνητικά τα δείγματα σε «Σωτηρία» και «Παίδων»

Λήξη συναγερμού για τα δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού σε «Σωτηρία» και «Παίδων», την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα για τον άνδρα που νοσηλεύτηκε στο «Αττικόν».

Ένας ναυτικός, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα ύποπτα για κορωνοϊό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Δείγμα του ασθενούς εστάλη για εξέταση και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κρούσμα αποδείχθηκε αρνητικό.

Ταυτόχρονα, ένας άνδρας μεταφέρθηκε από το σπίτι του στον Πειραιά στο νοσοκομείο αναφοράς «Αττικόν». Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συμπτώματα ίωσης και είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, στην περιοχή από την οποία ξεκίνησε η επιδημία.

Παραμένει στον θάλαμο αρνητικής πίεσης και το δείγμα εστάλη στο Παστέρ. Στους οικείους του, που τον συνόδευαν, αλλά δεν είχαν συμπτώματα, συνεστήθη παραμονή στο σπίτι. Τα αποτελέσματα του δείγματος αναμένονται πιθανότατα την Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, επίσης, εντοπίστηκε σε 4χρονο παιδί από την Κόρινθο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου ελήφθη δείγμα και όπως είπε πριν από λίγο στην τηλεόραση του Σκάι ο διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ κ. Μεντής και αυτό είναι αρνητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.