Συναγερμός στην Αυστρία: Πέθανε 56χρονη τουρίστρια από την Ιταλία – Φόβοι για κορωνοϊό

Συναγερμός στην Αυστρία: Πέθανε 56χρονη τουρίστρια από την Ιταλία – Φόβοι για κορωνοϊό

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στη νότια Αυστρία ΄έπειτα το θάνατο μιας Ιταλίδας, με τις Αρχές να μην αποκλείουν να είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Η 56χρονη Ιταλίδα πέθανε στη διάρκεια της νύχτας στο Μπαντ Κλάινκιρχχάιμ στη νότια Αυστρία, όπου καταγράφηκαν χθες τα πρώτα δύο κρούσματα στη χώρα, και επειδή ο γιατρός υποψιάστηκε ότι το θύμα πιθανώς να είχε κολλήσει τον κορωνοϊό, οι τοπικές Αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα.

​Ελήφθησαν δείγματα από τη νεκρή που κατάγεται από την περιοχή του Φρίουλι της βόρειας Ιταλίας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ το κτίριο, όπου διέμενε τέθηκε σε καραντίνα και υποβάλλονται σε τεστ όλοι οι ένοικοί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα η αστυνομία ερευνά πιθανές επαφές της θανούσης και της οικογένειάς της με άλλα άτομα, ενώ είναι σε επαφή και με την ιταλική αστυνομία για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Στο μεταξύ παραμένουν σε καραντίνα μια 24χρονη Ιταλίδα και ο συνομήλικος συμπατριώτης φίλος της που διαπιστώθηκε ότι είναι φορείς του κορωνοϊού στο Τιρόλο, ενώ οι Αρχές έχουν «σφραγίσει» προς το παρόν το διαμέρισμα της γυναίκας στο Ινσμπρουκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.