ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κορωνοϊός-Αυστρία: «Έληξε» η καραντίνα που είχε επιβληθεί σε ξενοδοχείο

Κορωνοϊός-Αυστρία: «Έληξε» η καραντίνα που είχε επιβληθεί σε ξενοδοχείο

Οι πελάτες ξενοδοχείου, που επλήγη από τον νέο κορωνοϊό στο Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, έλαβαν άδεια να αναχωρήσουν μετά την άρση της καραντίνας που είχε επιβληθεί σε αυτό χθες, έγινε σήμερα γνωστό από την κυβέρνηση του Τιρόλου.

Το Grand Hotel Europa, όπου εργάστηκε μια Ιταλίδα υπάλληλος της υποδοχής που έχει προσβληθεί, δεν βρίσκεται πλέον σήμερα σε καραντίνα, μετά τις εξετάσεις που έγιναν σε 62 ανθρώπους.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά 9 από αυτούς τέθηκαν σε απομόνωση για “προληπτικούς λόγους” σε τοποθεσία που δεν κοινοποιήθηκε, καθώς είχαν μια πιο κοντινή επαφή με την Ιταλίδα ρεσεψιονίστ, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αυστριακής κυβέρνησης.

Τρία συγγενικά πρόσωπα της νεαρής γυναίκας τέθηκαν επίσης σε υποχρεωτική καραντίνα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Η ρεσεψιονίστ και ο σύντροφός της, και οι δύο ηλικίας 24 ετών, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ αφού παρουσίασαν πυρετό, εξετάστηκαν και βρέθηκαν χθες θετικοί στον νέο κορωνοϊό. Πλέον δεν έχουν πυρετό.

Πρόκειται για τα δύο πρώτα κρούσματα του Covid-19 στην Αυστρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι προέρχεται από την περιοχή της Λομβαρδίας στην βόρεια Ιταλία και είχε ταξιδέψει οδικώς με αυτοκίνητο για να μεταβεί στο Ίνσμπρουκ την περασμένη εβδομάδα. Η Ιταλία έχει από την Παρασκευή το βράδυ καταγράψει μια αιφνίδια άνοδο στα κρούσματα, τα οποία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 300, και 10 θανάτους (11 σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.