ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΟΥ για κορωνοϊό: «Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν διεθνώς είναι περισσότερα από όσα είναι στην Κίνα»

ΠΟΥ για κορωνοϊό: «Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν διεθνώς είναι περισσότερα από όσα είναι στην Κίνα»

«Για πρώτη φορά καταγράφηκαν διεθνώς περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού απ΄ότι στην κινεζική επικράτεια», ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την εξάπλωση του ιού, o γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, υπογράμμισε ότι στην Κίνα επιβραδύνεται η εξάπλωση του ιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χθες, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που καταγράφηκαν εκτός Κίνας ξεπέρασε τον αριθμό των νέων κρουσμάτων εντός της χώρας για πρώτη φορά. Υπήρξε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε Ιταλία, και Νότιο Κορέα. Υπάρχουν όμως και νέα κρούσματα σε Ιράν, Μπαχρέιν, Ιράκ, Κουβέιτ και Ομάν. Επιπλέον, καταγράφηκαν νέα κρούσματα σε Αλγερία, Αυστρία, την Κροατία, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.