ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Θεραπεύτηκε η πρώτη ασθενής που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Ιταλία: Θεραπεύτηκε η πρώτη ασθενής που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Οι περιφέρειες Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας και Καμπανία στον Νότο αποφάσισαν να κλείσουν προσωρινά τα σχολεία τους, έστω κι αν στις περιοχές τους δεν υπάρχουν κρούσματα κορωναϊού.

Στην Καμπανία, με πρωτεύουσα την Νάπολη, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το Σάββατο, για έκτακτες παρεμβάσεις καθαρισμού. Το ίδιο θα ισχύσει και στην περιφέρεια Μάρκε.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε σχολίασε ότι με τον τρόπο αυτόν δημιουργούνται προβλήματα, διότι δεν τηρείται το πρωτόκολλο που έχει συμφωνηθεί από την κυβέρνηση της Ρώμης με τις διάφορες περιφέρειες της χώρας ώστε να γίνονται συντονισμένες παρεμβάσεις.

Στην Ρώμη, στο μεταξύ, είναι πλέον αρνητική στον κορωναϊό η πρώτη ασθενής που είχε νοσήσει στην Ιταλία. Πρόκειται για μια Κινέζα τουρίστρια 65 ετών, η οποία είχε εισαχθεί στο τέλος του περασμένου μηνός στο νοσοκομείο λοιμωδών νοσημάτων Λάτζαρο Σπαλαντσάνι της Αιώνιας Πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει επιβεβαιωθεί ότι και ο σύζυγός της είναι, πλέον, αρνητικός στον ιό. Από την μονάδα εντατικής θεραπείας έχουν μεταφερθεί σε δωμάτιο και σχετικά σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.