ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Κρούει τον κώδωνα» ο Ε. Μακρόν για κορωνοϊό: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε μόνο στη αρχή… επιδημία που έρχεται»

«Κρούει τον κώδωνα» ο Ε. Μακρόν για κορωνοϊό: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε μόνο στη αρχή… επιδημία που έρχεται»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προειδοποιεί για τον κορωνοϊό, αναφέροντας ότι είναι μια επιδημία που έρχεται και ότι ακόμα βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

Όπως δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο La Pitié-Salpêtrière, όπου πέθανε την Τρίτη ο πρώτος Γάλλος υπήκοος από κορωνοϊό: «Αντιμετωπίζουμε μια κρίση, μια επιδημία που έρχεται» και πρόσθεσε πως «θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε μόνο στη αρχή… θα προσπαθήσουμε θα πάρουμε όλες τις σωστές αποφάσεις» ανέφερε ο Εμανουέλ Μακρόν μαζί με τον υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν. «Είχατε μία περίπτωση εδώ… Ξέρω πως αυτό επηρέασε πολλές από τις ομάδες σας» τόνισε και δεσμεύτηκε πως θα αντιμετωπίσει την κρίση με «ειλικρίνεια» ώστε τα μέτρα να μπορούν να ληφθούν «ήρεμα».

Ο πρώτος Γάλλος υπήκοος νεκρός από κορωνοϊό – Δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γενικός διευθυντής της γαλλικής Υγειονομικής Αρχής, Ζερόμ Σάλομον, επιβεβαίωσε την Τετάρτη το πρωί, πως ένας 60χρονος Γάλλος πέθανε την νύχτα από τον κορωνοϊό. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τις γαλλικές Αρχές, καθώς ο άνδρας δεν είχε ταξιδέψει σε καμία από τις περιοχές κινδύνου λόγω κορωνοϊού. Προς το παρόν, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του «ασθενή μηδέν» που τον μόλυνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.