ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Με πόσα άτομα ήρθε σε επαφή ο γιος της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη;

Κορωνοϊός: Με πόσα άτομα ήρθε σε επαφή ο γιος της 38χρονης στη Θεσσαλονίκη;

Με 49 άτομα ήρθε σε επαφή ο 10χρονος γιος της γυναίκας που βρέθηκε πρώτη θετική σε κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η ιχνηλάτιση του δρομολογίου το ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο 49 επαφές του 10χρονου μαθητή, αμέσως μπήκε σε εφαρμογή το ειδικό σχέδιο και βρίσκονται ήδη σε περιορισμό προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι θετικοί στον ιό.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες λένε ότι έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος των επιβατών και του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευε η 38χρονη στην Ιταλία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι ανησυχητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα οι αρχές κινήθηκαν άμεσα καθώς το πλήρωμα ήταν διάσπαρτο σε περιοχές του Αλμυρού Βόλου και της Κορίνθου και έπρεπε να εντοπιστούν όσο το δυνατόν συντομότερα για να εξεταστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.