ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιράν: Θετική στον κορωνοϊό η αντιπρόεδρος της χώρας

Ιράν: Θετική στον κορωνοϊό η αντιπρόεδρος της χώρας

Η Μασουμέχ Εμπντεκάρ, αντιπρόεδρος του Ιράν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Το ίδιο συμβαίνει και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικών Υποθέσεων της χώρας.

Μεγάλες πληγές μετρά το Ιράν από την επιδημία του κορωνοϊού καθώς ο φονικός ιός έχει σκοτώσει ως τώρα 26 ανθρώπους. Οπως αναφέρουν μάλιστα τις τελευταίες ώρες ΜΜΕ του Ιράν, ακόμα ένα κρούσμα που επιβεβαιώθηκε είναι η αντιπρόεδρος της χώρας που είναι αρμόδια για θέματα γυναικών και οικογένειας. Υπάρχουν επίσης φήμες στην χώρα ότι θα ακυρωθεί η προσευχή της Κυριακής σχεδόν σε όλη την χώρα.

Οπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας του Ιράν, καταγράφηκαν 106 νέα κρούσματα κορωνοϊού, στην πλειονότητά τους στην επαρχία της Τεχεράνης και εκείνην της Γκιλάν ανεβάζοντας στους 245 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον φονικό ιό στη χώρα.

Ο αριθμός των «106 νέων κρουσμάτων» αποτελεί την πιο μεγάλη ημερήσια αύξηση που έχει ανακοινωθεί από την «άφιξη» του ιού στο Ιράν, στις 19 Φεβρουαρίου. Μέχρι σήμερα «ο συνολικός απολογισμός είναι 245 κρούσματα εκ των οποίων 26 θάνατοι», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.

Θετικός στον κορωνοϊό και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ιράν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από την Μασουμέχ Εμπντεκάρ, ένα από νέα κρούσματα είναι ο Μοτζταμπά Ζολνούρ, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικών Υποθέσεων του ιρανικού Κοινοβουλίου που τέθηκε σε καραντίνα. Τέλος, υπενθυμίζουμε, ότι οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν χθες βράδυ περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία στη χώρα προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.