ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο «Αττικόν» – Φίλη της 40χρονης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο «Αττικόν» – Φίλη της 40χρονης

Ένα ακόμα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα που νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο Αττικόν, που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊο πήρε οδηγίες να μεταβεί πριν από λίγο ασθενής. Με βάση το ιστορικό που ανέφερε κρίθηκε σκόπιμο να ελεγχθεί στο Αττικόν.

Πρόκειται για φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό, είχε ταξιδέψει μαζί της Μιλάνο της Ιταλία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για περισσότερες εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συναγερμός και στη Βουλή των Ελλήνων καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για δύο κρούσματα.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δημοσιογράφοι με τον πρόεδρο της βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανέναν άρρωστος με κορωνοϊό στο κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν δύο υπάλληλοι της Βουλής φέρονται να έχουν ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στη Βόρεια Ιταλία για να παρακολουθήσουν συναυλία. Οταν γύρισαν, η Βουλή τους απαγόρευσε να προσέλθουν στο κοινοβούλιο και τους συνέστησε να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.