ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού: Κερνούσε και φιλούσε κόσμο στα γενέθλιά της η 40χρονη που νοσηλεύεται

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού: Κερνούσε και φιλούσε κόσμο στα γενέθλιά της η 40χρονη που νοσηλεύεται

Η 40χρονη το τρίτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα- εργάζεται στο κτίριο της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Αμερικής 4, όπου αύριο θα γίνει απολύμανση, ενώ κλειστό θα είναι και το Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα παιδιά της.

Στην περίοδο, κατά την οποία είχε ήδη προσβληθεί από τον κορωνοϊό, «έπεσαν» τα γενέθλια της 40χρονης, που είναι το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα από το Μαρούσι, είχε τα γενέθλια της την περασμένη Δευτέρα και πήγε στη δουλειά της, στην Τράπεζα Πειραιώς, με γλυκά. Όπως ήταν φυσικό, οι συνάδελφοι έσπευσαν να της ευχηθούν και πολλοί από αυτούς την φίλησαν…

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτίριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Περίμενε δύο ώρες στο “Σωτηρία”

H γυναίκα περίμενε μάταια να εξεταστεί στο νοσοκομείο “Σωτηρία” επί δυο ώρες και έτσι αποφάσισε για να τελειώσει η ταλαιπωρία της να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η 40χρονη είχε ως αρχική επιλογή της ένα από τα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς. Όμως το μετάνιωσε πικρά.

Η γυναίκα, σύζυγος στελέχους μεγάλης εταιρείας στα νότια προάστια, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία επισκέφθηκε στη συνέχεια το ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί την παρέπεμψαν στο Αττικόν, που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο “Αττικόν” νοσηλεύεται, πλέον, και μία φίλη της, η οποία παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα και θεωρείται νέο ύποπτο κρούσμα κορωονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.