Θεσσαλονίκη: Επί τέσσερις ημέρες απολυμαίνουν αεροσκάφος που μετέφερε ασθενή κορωνοϊού!

Θεσσαλονίκη: Επί τέσσερις ημέρες απολυμαίνουν αεροσκάφος που μετέφερε ασθενή  κορωνοϊού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βελγικής γαλλόφωνης εφημερίδας La Libre Belgique και επικαλείται το ΚΥΠΕ, ένα αεροπλάνο της Ryanair βρίσκεται ακινητοποιημένο επί του παρόντος στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δυο εσωτερικά έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή της η La Libre, το αεροσκάφος ακινητοποιείται επί του παρόντος για “απολύμανση” και “βαθιά πλύση” του στη Θεσσαλονίκη μετά από «μια πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορωνοϊού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή ποιοι ήταν οι προορισμοί του μολυσμένου αεροσκάφους, με την Libre να κάνει λόγο για την Ισπανία, χωρίς ωστόσο αυτό να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.