ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Ύποπτο περιστατικό και στην Κρήτη – 25χρονος που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία (upd)

Κορωνοϊός: Ύποπτο περιστατικό και στην Κρήτη – 25χρονος που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία (upd)

(upd 12:20) Ο 25χρονος προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο, δεν νοσηλεύεται αλλά υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ σε περίπτωση που νοσεί από τον ιό, θα εξετασθούν και τα άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Το άτομο είναι εκτός κτιρίου του νοσοκομείου, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να βγουν σε δύο 24ωρα.

Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον κορωνοϊό, η οποία θα γινόταν σήμερα…

«Το νοσοκομείο είναι έτοιμο, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο κρούσμα κορονοϊού. Γενικότερα, οι πολίτες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να υπάρχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση, επειδή συνεχώς έχουμε αλλαγές των δεδομένων. Ειδικά οι επαγγελματίες υγείας, θα πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς», επισήμανε ο κ., Αγαπίου.

Αρχικό κείμενο

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» λόγω ύποπτου περιστατικού για κορωνοϊό.

Λόγω του περιστατικού μάλιστα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα άσκηση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, το ύποπτο κρούσμα αφορά σε 25χρονο άνδρα ο οποίος είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από τις σχετικές εξετάσεις και δειγματοληψίες, τα στοιχεία θα σταλούν στην Αθήνα για να διαπιστωθεί αν ο άντρας έχει προσβληθεί ή όχι από τον ιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.