Ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα με την Βουλγαρία εξαιτίας ελέγχων για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα με την Βουλγαρία εξαιτίας ελέγχων για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα της Ελλάδας με την Βουλγαρία εξαιτίας ελέγχων για τον κορωνοϊό.

Τα τέσσερα κρούσματα της ασθένειας στην Ελλάδα φαίνεται πως θορύβησαν τις γείτονες χώρες που παίρνουν τα μέτρα τους για να προληφθούν από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, στα σύνορα της Ελλάδας με την Βουλγαρία υπάρχει μια τεράστια ουρά αυτοκινήτων καθώς οι βουλγαρικές αρχές κάνουν σχολαστικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται από το βίντεο τα αυτοκίνητα έχουν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων που φυσικά οδηγούν σε ταλαιπωρία εκατοντάδες οδηγούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.