Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα και στο Μονακό

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα και στο Μονακό

Η κυβέρνηση του Μονακό ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κοροναϊό στο πριγκιπάτο, διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση του ασθενούς «δεν εμπνέει ανησυχία» και διευκρινίζοντας πως βρισκόταν σε εξέλιξη η «διακομιδή» του σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

Το πρόσωπο αυτό, που κατοικεί στο Μονακό, τέθηκε σε απομόνωση χθες το πρωί στο κέντρο υγείας Princesse Grace. Επρόκειτο να διακομιστεί χθες το βράδυ στο επιδημιολογικό τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Νίκαιας, στη νότια Γαλλία, δυνάμει συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε η κυβέρνηση του πριγκιπάτου σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Ο ασθενής αυτός δεν συγκαταλέγεται στα 19 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κοροναϊό τα οποία ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, ο Ολιβιέ Βεράν, διευκρίνισε μονεγάσκος εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος του ανθρώπου που έχει μολυνθεί «τέθηκε υπό περιορισμό κατ’ οίκον» και υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ έχει αρχίσει επιδημιολογική μελέτη, διευκρίνισε η κυβέρνηση του πριγκιπάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.