ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Φτιάξτε μόνοι σας απολυμαντικό σπρέι χεριών με τρία μόνο υλικά!

Κορωνοϊός: Φτιάξτε μόνοι σας απολυμαντικό σπρέι χεριών με τρία μόνο υλικά!

Η σημαντικότερη αιτία που μεταδίδονται οι ασθένειες του κρυολογήματος και της γρίπης κάθε χειμώνα είναι το γεγονός ότι μεταφέρουμε τα μικρόβια με τα χέρια μας σχεδόν σε κάθε τι που ακουμπάμε.

Το απολυμαντικό σπρέι που σας προτείνουμε απομακρύνει τα μικρόβια ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα , αφήνοντας την απαλή και υπέροχα αρωματισμένη ενώ προστατεύει από τον κορωνοϊό.

Σπρέι χειροποίητου απολυμαντικού χεριών

Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας οινόπνευμα καθαρό 95ο ή ισοπροπυλική αλκοόλη 99,5% (από το φαρμακείο)
  • 6 κουταλιές της σούπας αλόε βέρα τζελ
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο τσαγιού (tea tree oil)
  • 1 μπουκαλάκι ψεκασμού χωρητικότητας 60ml

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά, μέχρι να αναμειχθούν καλά. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μικρό μπουκαλάκι ψεκασμού, με τη βοήθεια ενός χωνιού. Πριν από κάθε χρήση, να θυμάστε να ανακινείτε το μπουκαλάκι για να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των αιθέριων ελαίων.

Συμβουλή

Μπορείτε να προσθέσετε ¼ κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε για επιπλέον ενυδάτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας, για να κάνετε το σπρέι πιο αρωματικό αλλά και για να προσθέσετε επιπλέον αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.