ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Διατηρούν υπό έλεγχο την πανδημία χωρίς να πάρουν μέτρα! – 53 θύματα & 1542 κρούσματα σε 67 εκατ. πληθυσμο

Βρετανία: Διατηρούν υπό έλεγχο την πανδημία χωρίς να πάρουν μέτρα! – 53 θύματα & 1542 κρούσματα σε 67 εκατ. πληθυσμο

Άλλοι 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία του κορωνοϊού στην Βρετανία, με τον συνολικό αριθμό πλέον των νεκρών να ανέρχεται σε 53.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας της Βρετανίας, οι νεκροί στη χώρα περιορίστηκαν στους 53.

Την ίδια στιγμή, τα κρούσματα κορωνοϊού φτάνουν μόλις τα 1.543 σε μία χώρα 67 εκατ. ανθρώπων, τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, μίλησε για το πιο σοβαρό πρόβλημα στο θέμα της υγείας που έχει αντιμετωπίσει η Βρετανία τα τελευταία χρόνια, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση Τζόνοσον προσανατολίζεται στην προφύλαξη της ανθρώπινης ζωής.

Τζόνσον: «Όχι σε μη απαραίτητες επαφές και ταξίδια – Ξεκινήστε δουλειά από το σπίτι»

Άμεσα ανακλαστικά φαίνεται πως δείχνει ο Μπόρις Τζόνσον απέναντι στην επιδημία του κορωνοϊού.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον περιορισμό των κοινωνικών επαφών, στη διακοπή των μη απαραίτητων ταξιδιών και στην εφαρμογή της εργασίας από το σπίτι.

«Έχει φτάσει η ώρα να σταματήσουν οι μη απαραίτητες κοινωνικές επαφές λόγω εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης, πρέπει να σταματήσουν όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια και οι πολίτες μας να ξεκινήσουν να εργάζονται από το σπίτι και να αποφεύγουν τα μπαρ, τα κλαμπ και τα θέατρα» ανέφερε ο Τζόνσον.

Και συνέχισε: «Όποιος έχει πυρετό, πρέπει να κάθεται στο σπίτι του. Επίσης, όποιος ζει με κάποιον που έχει βήχα ή πυρετό, θα πρέπει να μένει σπίτι του για 14 ημέρες. Αυτά είναι σημαντικά για ανθρώπους άνω των 70, για έγκυες και για άτομα με προβλήματα υγείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλές, σαφείς κουβέντες, απλές συστάσεις και όχι δρακόντεια μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.