ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το δείπνο που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία – Πως ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από κορωνοϊό (βίντεο)

Το δείπνο που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία – Πως ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από κορωνοϊό (βίντεο)

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ένα δείπνο στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η μητέρα και τα τρία παιδιά της κόλλησαν κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι τέσσερις, ενώ άλλοι τρεις συγγενείς νοσηλεύονται.

Ένας ακόμη συγγενής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και άλλα 19 μέλη της οικογένειας έχουν εξεταστεί, όπως δήλωσε στο CNN η Ροζάν Παραντίζο Φοντέρα.

Η 73χρονη Γκρέις Φούσκο, πέθανε λίγο μετά την διάγνωσή της. Ο γιος της, Καρμίνε και η κόρη της Ρίτα, 50άρηδες και οι δύο, πέθαναν πριν από αυτήν. Ένας ακόμη γιος της, ο Βίνσεντ Φούσκο πέθανε χθες, σύμφωνα με την Παραντίζο Φοντέρα.

«Είναι μια αβάσταχτη τραγωδία για την οικογένεια» είπε. «Η μεγαλύτερη ανησυχία όλων μας είναι πως χάσαμε τέσσερα μέλη της οικογένειας, δύο είναι σε μηχανική υποστήριξη και ένας σε σταθερή κατάσταση».

Οι 29 που περιμένουν τα αποτελέσματα «είναι αγχωμένοι με το γεγονός ότι έχασαν τα δικά τους πρόσωπα και δεν ξέρουν αν έχουν μολυνθεί και οι ίδιοι ή όχι».

Τα 19 αυτά άτομα συμπεριλαμβάνουν παιδιά, γονείς και εγγόνια της οικογένειας και βρίσκονται όλοι σε καραντίνα.

https://twitter.com/CuomoPrimeTime/status/1240849381567401990

Η 73χρονη Φούσκο πέθανε χωρίς να γνωρίζει πως τρία από τα παιδιά της έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τους New York Times, που έγραψαν την ιστορία τους. Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην οικογένεια φαίνεται να προέρχεται από ένα οικογενειακό δείπνο που είχαν αυτό τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί στα 200 άτομα με όλο και περισσότερες πολιτείες να ζητούν περιορισμό των μετακινήσεων. Μέχρι χθες το βράδυ, το Νιου Τζέρσεϊ είχε 9 θανάτους από τον κορωνοϊό και τουλάχιστον 742 θετικά κρούσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.