ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με αυτούς τους δύο τρόπους θα πίνετε περισσότερο νερό

Με αυτούς τους δύο τρόπους θα πίνετε περισσότερο νερό

Το νερό είναι σημαντικό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το πολύτιμο αυτό αγαθό δεν αρέσει σε όλους. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίνουν αρκετά λιγότερο νερό από το προβλεπόμενο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μικρά κόλπα που αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, θα σας βοηθήσουν να πιείτε περισσότερο νερό.

Κρατήστε το νερό σας δροσερό

Παρόλο που οι προτιμήσεις θερμοκρασίας ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, είναι γενικά πιθανό να πίνετε περισσότερο νερό εάν είναι δροσερό, σύμφωνα με τη Joanne Larsen, διαιτολόγο με έδρα το Ντένβερ.

Πιείτε νερό πριν διψάσετε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμηθείτε ότι η δίψα δεν αποτελεί καλό δείκτη της κατάστασης ενυδάτωσής σας. Τη στιγμή που αισθάνεστε διψασμένοι, το σώμα σας έχει ήδη χάσει αρκετό νερό για να μειώσει την απόδοσή σας κατά 30%. Αντιμετωπίστε την κόπωση κρατώντας δίπλα σας διαρκώς ένα μπουκάλι νερό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.