ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 10.000 τα κρούσματα στην Ολλανδία – 771 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 10.000 τα κρούσματα στην Ολλανδία – 771 οι νεκροί

Ξεπέρασαν σήμερα τις 10.000 τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ολλανδία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας. Ενώ αυξήθηκαν και οι θάνατοι κατά 132.

Στην καθημερινή ενημέρωσή του το Ολλανδικό Εθνικό Ινστιτούτο για την Υγεία (RIVM) ανέφερε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.104 φθάνοντας τα 10.866, σημειώνοντας αύξηση 11%. Καταγράφηκαν 132 νέοι θάνατοι που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 771.

«Ακριβώς όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται και ο αριθμός των θανάτων αυξάνονται με μικρότερο ρυθμό από εκείνον που θα αναμέναμε αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα», ανέφερε το RIVM.

Όμως καθώς οι υγειονομικές αρχές πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης του ιού κυρίως μόνο στους πολύ άρρωστους και στους εργαζομένους στον τομέα υγείας, ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων είναι πιθανόν να είναι πολύ υψηλότερος, ανέφερε το RIVM.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ολλανδική κυβέρνηση έλαβε μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, έκλεισε τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις και απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στα μέσα Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.