ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: «Θα επανεξετάζουμε ανά τρεις εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα για τους επόμενους έξι μήνες»

Βρετανία: «Θα επανεξετάζουμε ανά τρεις εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα για τους επόμενους έξι μήνες»

Σύμφωνα με την Τζένι Χάρις, αναπληρώτρια επικεφαλής υπηρεσιών υγείας της Βρετανίας, είναι αρκετά πιθανόν να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς αν αρθούν πρόωρα μπορεί ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού να πλήξει τη χώρα.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει πει ότι θα επανεξετάσει σε τρεις εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε την περασμένη Δευτέρα. Η Χάρις τόνισε σήμερα ότι είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουν οι ειδικοί αν επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να περιοριστεί δηλαδή η εξάπλωση του ιού στη Βρετανία.

«Δεν πρέπει τότε να επιστρέψουμε απότομα στον φυσιολογικό τρόπο ζωής μας, αυτό θα ήταν επικίνδυνο. Αν σταματήσουμε τότε, όλες οι προσπάθειές μας θα πάνε χαμένες και θα μπορούσαμε δυνητικά να βιώσουμε μια δεύτερη κορύφωση», πρόσθεσε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Με τον καιρό, πιθανότατα για τους επόμενους έξι μήνες, θα έχουμε μια επανεξέταση ανά τρεις εβδομάδες, θα δούμε πού βαδίζουμε (…) Μετά, σταδιακά, θα μπορέσουμε, ελπίζουμε, να προσαρμόσουμε κάποια από τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και σταδιακά να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χάρις είπε ότι «ο στόχος είναι κινούμενος» και «πρέπει απλώς να περιμένουμε για να δούμε πόσο επιτυχημένοι σταθήκαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.