ΠΟΥ: Τα αναθεωρημένα στοιχεία των κρουσμάτων και των νεκρών της πανδημίας

ΠΟΥ: Τα αναθεωρημένα στοιχεία των κρουσμάτων και των νεκρών της πανδημίας

Ανακοίνωση για τον αριθμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός, σύμφωνα με την οποία τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 600.000 και οι νεκροί είναι σχεδόν 30.000.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Π.Ο.Υ., τα κρούσματα του COVID-19 που έχουν καταγραφεί, έχουν φτάσει τα 634.835, ενώ τα 29.957 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Κατά τις τελευταίες 24 ώρες, 63.159 άτομα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τα θύματα έφτασαν τα 3.464.

Σχεδόν 10.000 τα κρούσματα στη γειτονική Τουρκία
Την ίδια ώρα στην Τουρκία, επιβεβαιώθηκαν 1.800 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 9.217, ενώ οι νεκροί κατά τις τελευταίες 24 ώρες αυξήθηκαν κατά 23 άτομα, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας.

«Σήμερα, διενεργήθηκαν 9.982 εξετάσεις εκ των οποίων τα αποτελέσματα 1.815 διαγνώστηκαν θετικά, έχουμε 9.217 [άτομα] μολυσμένα στο σύνολο. Σήμερα χάσαμε 23 ασθενείς, συνολικά 131 [ασθενείς] έχουν πεθάνει» έγραψε στο διαδίκτυο ο Τούρκος υπουργός Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φαχρετίν Κότσα συμπλήρωσε επίσης πως 105 ασθενείς ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.