ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βρετανία: Σε καραντίνα με συμπτώματα ο Ντόμινικ Κάμινγκς στενός σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία: Σε καραντίνα με συμπτώματα ο Ντόμινικ Κάμινγκς στενός σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον

Ο στενός σύμβουλος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, τον Ντόμινικ Κάμινγκς, έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση με συμπτώματα λίγες μόνο ημέρες αφότου ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρέθηκε θετικός.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε πληροφορία της εφημερίδας Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο Κάμινγκς ανέπτυξε συμπτώματα του COVID-19 στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και έχει τώρα τεθεί σε αυτοαπομόνωση.

Ο Τζόνσον έγινε την Παρασκευή ο πρώτος ηγέτης μεγάλης διεθνούς δύναμης που βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ βρέθηκε επίσης θετικός και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της κυβέρνησης Κρις Ουίτι είναι σε αυτοαπομόνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βρετανία υιοθέτησε αρχικά μια προσέγγιση για τον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας που ήταν μετριοπαθής σε σύγκριση με ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία. Η Βρετανία αντιμετωπίζει μάλλον ψύχραιμα την επιδημία, αφού υπολογίζει ότι εν τέλει 45 εκατομμύρια πληθυσμού θα νοσήσουν και αυτό δεν μπορεί να το αποφύγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.