Στους 1.284 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Βρετανία – 159 νέοι θάνατοι

Στους 1.284 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Βρετανία – 159 νέοι θάνατοι

Ακόμη 159 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους από τον κορωνοϊό στην Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Υγείας τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα σε 1.284.

Τζόνσον στους Βρετανούς: «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν»
Η κρίση με τον κορωνοϊό στη Βρετανία θα επιδεινωθεί προειδοποιεί ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, με επιστολή σε κάθε βρετανικό νοικοκυριό, όπως μετέδωσε το BBC.

«Εξ αρχής προσπαθήσαμε να λάβουμε τα σωστά μέτρα τη σωστή στιγμή», σημειώνει ο Τζόνσον στην επιστολή του.

«Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα εάν οι επιστημονικές και ιατρικές συστάσεις ορίζουν ότι αυτό πρέπει να κάνουμε», προσθέτει.
Σημειώνεται ότι η επιστολή Τζόνσον θα επιδοθεί σε 30 εκατ. νοικοκυριά με την κίνηση να αναμένεται ότι θα κοστίσει 5,8 εκατ. λίρες.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας προειδοποιεί τους πολίτες ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν:

«Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι ειλικρινής μαζί σας: γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν. Αλλά κάνουμε όλες τις σωστές προετοιμασίες και όσο πιο αυστηρά τηρούμε τους κανόνες, τόσο λιγότερες ζωές θα χαθούν και τόσο συντομότερα η ζωή θα μπορέσει να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 27/3, θετικός στον COVID-19 βρέθηκε και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπόρις Τζόνσον επίσης βρέθηκε, εν μέσω της πανδημίας, στη δίνη σφοδρών κριτικών για τα μέτρα περιορισμού του ιού, τα οποία εφαρμόστηκαν με καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.