ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στις 2.337 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία – 17 οι νεκροί

Στις 2.337 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία – 17 οι νεκροί

Οι αρμόδιες Ρωσικές αρχές, ανακοίνωσαν πως το τελευταίο 24ωρο, επιβεβαιώθηκαν 500 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσούντων σε 2.337.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι 387 νέες περιπτώσεις αφορούσαν την πρωτεύουσα, Μόσχα.

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν ακόμη οκτώ ασθενείς σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Βλαντίμιρ και Πένζα, με αποτέλεσμα ο συνολικός τραγικός απολογισμός να ανέρχεται σε 17.

Μέχρι στιγμής, ο COVID-19 έχει πλήξει 73 περιοχές της Ρωσίας, ενώ στα ευχάριστα νέα, συνολικά 121 ασθενείς έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, τα κρούσματα αριθμούν σε πάνω από 788.000, ενώ οι νεκροί διαμορφώνονται σε 37.877.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.