ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Με στρατιωτικό Airbus μεταφέρουν τους διασωληνωμένους στη Γαλλία (βίντεο)

Κορωνοϊός: Με στρατιωτικό Airbus μεταφέρουν τους διασωληνωμένους στη Γαλλία (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «Μορφέας» στη Γαλλία, σύμφωνα με την οποία ένα στρατιωτικό Airbus μεταφέρει τους διασωληνωμένους ασθενείς του κορωνοϊού.

Το αεροσκάφος που είναι εξοπλισμένο με ιατρικό υλικό και μηχανήματα αναλαμβάνει να παραλάβει ασθενείς που χρειάζονται αναπνευστήρες και αν τους μεταφέρει σε νοσοκομείο της Γαλλίας που έχει περισσότερες κλίνες ελεύθερες.

Τη Δευτέρα, η Γαλλία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων σε 24 ώρες, 418, ξεπερνώντας έτσι συνολικά τους 3.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό στη χώρα.

Η επιχείρηση «Μορφέας» στην υπηρεσία των ιατρικών αναγκών στη Γαλλία

Η επιχείρηση με την ονομασία «Μορφέας» επιστρατεύει έναν πιλότο και τον συγκυβερνλητη, 13 μέλη ιατρικό προσωπικό, 3 ειδικούς στην έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, 3 ακόμη επιστήμονες από το τμήμα ασφάλειας ενάντια σε πυρηνικό, ραδιενεργό, βακτηριακό ή χημικό κίνδυνο.

Από τα μέσα Μαρτίου, οι ένοπλες δυνάμεις στη Γαλλία συμμετείχαν αρκετές φορές σε επιχειρήσεις μεταφοράς ασθενών από την περιοχή Γκραντ Εστ, όπου βρίσκεται το έκτακτο νοσοκομείο αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην πόλη Μιλούζη, προς άλλες περιοχές που πλήττονται λιγότερο από κρούσματα του ιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.