ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Αρνητικοί στον ιό οι επαναπατρισθέντες φοιτητές από Τουρκία

Κορωνοϊός: Αρνητικοί στον ιό οι επαναπατρισθέντες φοιτητές από Τουρκία

Λήξη συναγερμού για τους επαναπατρισθέντες φοιτητές από τη Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Οι φοιτητές μέχρι σήμερα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Ροδόπης και της Αλεξανδρούπολης.

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν έδειξαν πως είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Επίσης, όπως αναφέρεται, όμως, υπάρχουν κάποια κρούσματα στους φοιτητές που φιλοξενούνται στην Ξάνθη.

Ωστόσο, θετικοί και αρνητικοί στον ιό, θα παραμείνουν για 14 μέρες στην Ξάνθη, λόγω του ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε καραντίνα.

Σε ποιους δήμους απαγορεύονται οι μετακινήσεις

Όπως ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μπαίνει σε καραντίνα η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας στην Καστοριά για 14 ημέρες, ενώ επιβάλλεται επίσης και η απαγόρευση κυκλοφορίας στους δήμους:

  • Καστοριάς
  • Ορεστίδος
  • Νεστορίου
  • Μήκης
  • Ξάνθης
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αυτούς τους Δήμους αναστέλλεται η δυνατότητα κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για παροχή βοήθειας, μετάβαση σε τελετή και για άσκηση. Καλούμε τους κατοίκους αυτών των δήμων να παραμείνουν στο σπίτι τους και να προχωρήσουν σε προμήθεια τροφίμων για πολλαπλές ημέρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.