ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρόδος: Μπέρδεψαν τα αποτελέσματα και… άλλος είναι ο θετικός στον κορωνοϊό – Αρνητικός ο σμηνίτης

Ρόδος: Μπέρδεψαν τα αποτελέσματα και… άλλος είναι ο θετικός στον κορωνοϊό – Αρνητικός ο σμηνίτης

Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι τελικά σμηνίτης της αεροπορίας στη Ρόδο καθώς όπως αποδείχθηκε το δείγμα που βγήκε θετικό δεν ανήκει σε αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για λάθος του Ινστιτούτου Παστέρ. Όπως αναφέρει έπειτα από επανέλεγχο των 14 δειγμάτων ασθενών που απεστάλησαν από το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου στο Ιντιστούτο, διαπιστώθηκε ότι το θετικό για κορωνοϊό δείγμα, δεν ανήκει στον νεαρό σμηνίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σμηνίτης, ο οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα σε αρνητικό θάλαμο του νοσοκομείου της Ρόδου, αναμένεται να επιστρέψει στη μονάδα του αφού δεν έχει νοσήσει από κορωνοϊό, αλλά από απλή γρίπη. Πλέον έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος από τους υπόλοιπους 13 ασθενείς, τα δείγματα των οποίων εστάλησαν στο ΠΑΣΤΕΡ, είναι θετικός στον κορωνοϊό ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα και να ξεκινήσει άμεσα η ιχνηλάτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.