Υπό πολιορκία του κορωνοϊού η Νέα Υόρκη: «Πλημμύρισαν» από ασθενείς τα νοσοκομεία (φώτο-βίντεο)

Υπό πολιορκία του κορωνοϊού η Νέα Υόρκη: «Πλημμύρισαν» από ασθενείς τα νοσοκομεία (φώτο-βίντεο)

Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, πεθαίνει!

Οι γιατροί απελπισμένοι εκλιπαρούν για αναπνευστήρες και άλλα υλικά για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το «κύμα» των ασθενών, την ώρα που οι νεκροί στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τους 1.000 και τα κρούσματα στην πόλη τα 43.119!

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης μέχρι το βράδυ της Τρίτης μετρούσε 76.049 κρούσματα κορωνοϊού και 1.550 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη νόσο.

Εικόνες από το νοσοκομείο Brookdale στο Μπρούκλιν. Νεοϋορκέζοι στους διαδρόμους του νοσοκομείου με γιατρούς και νοσηλευτές να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Το νοσοκομείο με 370 κρεβάτια είναι όχι απλά πλήρες αλλά ξεχειλίζει από ασθενείς.

Μια γιατρός σε απελπισία περιέγραψε το νοσοκομείο ως εμπόλεμη ζώνη!

«Αυτή είναι μια εμπόλεμη ζώνη. Μια ιατρική εμπόλεμη ζώνη», δήλωσε η Dr. Arabia Mollette που εργάζεται στα επείγοντα.

«Κάθε μέρα ζω τον πόνο την απόγνωση και τις απίστευτες ελλείψεις», λέει ακόμα.

Αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο είναι σύμφωνα με την γιατρό 100 ασθενείς με επιβεβαιωμένο κορωνοϊό και άλλα 70 ύποπτα κρούσματα.

«Έχουμε ανάγκη τις προσευχές σας, την στήριξή σας. Θέλουμε στολές, θέλουμε γάντια, θέλουμε μάσκες, θέλουμε χώρο!», λέει ακόμα.

Το νεκροτομείο του νοσοκομείο είναι γεμάτο και πλέον οι νεκροί μεταφέρονται σε φορτηγό ψυγείο έξω από το νοσοκομείο.

Ξεκαθαρίζει επίσης ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες, στο αν έχει κανείς χρήματα, ή αν είναι μαύρος ή λευκός. Ο κορωνοϊός σκοτώνει τους πάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.