ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποια Κίνα; Η Μ.Βρετανία έφτιαξε εν μια νυκτί νοσοκομείο 4.000 κλινών (βίντεο)

Ποια Κίνα; Η Μ.Βρετανία έφτιαξε εν μια νυκτί νοσοκομείο 4.000 κλινών (βίντεο)

Όλος ο κόσμος θαύμασε την αποτελεσματικότητα των Κινέζων που έφτιαξαν ένα νοσοκομείο από το 0, παρόλα αυτά και οι Βρετανοί δεν πάνε πίσω.

Στο τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στο Λονδίνο το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο με την συμβολική ονομασία «NIGHTINGALE HOSPITAL» χωρητικότητας 4.000 κλινών.

Η βρετανική κυβέρνηση μετέτρεψε τον τεράστιο εκθεσιακό χώρο Excel, στα Royal Docks του Λονδίνου στο πρότυπο του νοσοκομείου στην Ουχάν της Κίνας, σε προσωρινό νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Και αυτό γίνεται πραγματικότητα με την συμμετοχή 20.000 στρατιωτών. Το νοσοκομείο αποτελεί προέκταση του NHS και πήρε την ονομασία του από την αγγλίδα νοσηλεύτρια Florence Nightingale.

Το BBC σε timelapse δείχνει την μετατροπή ου εκθεσιακού κέντρου σε νοσοκομείο. Είναι εντυπωσιακό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.