Δέκα νεκροί από κορωνοϊό στη Βουλγαρία – Πιθανή παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης έως 13 Μαΐου

Δέκα νεκροί από κορωνοϊό στη Βουλγαρία – Πιθανή παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης έως 13 Μαΐου

Η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε να προτείνει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τον κορωνοϊό μέχρι τις 13 Μαΐου.

10 νεκροί από κορωνοϊό στη Βουλγαρία

Αυτό στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Βουλγαρία, που έκλεισε και το Κοινοβούλιο, προσπαθεί να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ το μέγεθος της κρίσης δεν μπορεί να εκτιμηθεί ή να προβλεφθεί ακόμα. Η πίεση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να διευκολυνθεί μόνο με την επέκταση των περιορισμών και των μέτρων κοινωνικής απομόνωσης. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία και τις συστάσεις της εθνικής ομάδας συντονισμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

25 άτομα θεραπεύτηκαν από τον κορωνοϊό

Τριάντα επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στη Βουλγαρία τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 449.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των θυμάτων ανήλθε σε δέκα. Δεκαεπτά ασθενείς που έχουν μολυνθεί με COVID-19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Είκοσι πέντε άτομα που είχαν νοσήσει από τον κορωνοϊό, έχουν θεραπευθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.