ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι νεκροί στην Ισπανία παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας – Μέσα σε 24 ώρες κατέληξαν 950 ασθενείς

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι νεκροί στην Ισπανία παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας – Μέσα σε 24 ώρες κατέληξαν 950 ασθενείς

Στιγμές πέρα από κάθε νου και φαντασία διαδραματίζονται στην Ισπανία, καθώς οι νεκροί από τον κορωνοϊό ξεπέρασαν τους 10.000 ενώ 900.000 άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε 950 θανάτους από τον κορωνοϊό.

Πλέον οι νεκροί στην Ισπανία από τον κορωνοϊό ξεπερνούν τις 10.000 χιλιάδες (έφτασαν τους 10.003) με εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι σύντομα θα ξεπεράσει την Ιταλία, αφού οι ημερήσια θάνατοι είναι όλο και πιο πολύ.

Τα νέα κρούσματα που αναφέρθηκαν είναι 8.102, και έτσι έφτασαν συνολικά τα 110.238.

900.000 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους
Η τραγωδία έχει και εργασιακή μορφή, αφού σχεδόν 900.000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους στην Ισπανία από τις 12 Μαρτίου, όταν στη χώρα επιβλήθηκαν αυστηρά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, σύμφωνα με στοιχεία από τις υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης της χώρας.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Μαρτίου, 898.822 εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ενώ πάνω από τους μισούς είναι εποχικοί υπάλληλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των επίσημα καταγεγραμμένων ανέργων στη χώρα αυξήθηκε σε 3,5 εκατομμύρια τον Μάρτιο, το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.